Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk bonjour gräslök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Barnens favoritfisk! Supergod och enkel!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg den tinade fisken i en smord form. Salta och peppra.
  2. Rör ihop crème fraiche, creme bonjour , mjölk, dill och gräslök. Krydda med salt och svartpeppar och häll sedan över fisken.
  3. Sätt in i ugnen på 225 grader i ca 20-25 minuter. Servera med kokt potatis eller ris och en god sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.