Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i curry och kokosmjölk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

När jag läste detta recept så visste jag att jag bara skulle testa det. Så nu i somras under det att jag väntade min son så lagade jag mat åt mig och mina föräldrar. Dom fick vara testkaniner. :) Men det blev väldigt gott. Fast jag inte fick ha vitlöken i. (Pappa äter det inte om det finns vitlök i maten)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör så här:
  2. Skala och skiv morot, palsternacka, lök och vitlök. Fräs grönsakerna i oljan. Pudra över curry, socker och slå på vinäger i kastrullen. Tillsätt vatten och kokosmjölk. Låt puttra samman ett par minuter. Smaka av med salt och lite tabasco. Lägg ned fisken och ruska sakta kastrullen så att fisken kryper ner i såsen. Lägg på ett lock och låt sakta sjuda i 8 minuter. Känn på fisken att den är fast. Strö över persiljan och servera fisken. Det passar bra med basmatiris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.