Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i grädde och dragon

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mitt bästa fiskrecept, baserat på min svägerska Susanne's recept, även jättegod sås till burk tonfisk i bitar...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken, om djup fryst.
  2. Smält smöret i en kastrull, skär purjon i slantar och fräs mjuk och glansig. Häll på grädden och sambal oelek. Smula ner buljongtärningen. Tillsätt dragon och pressad vitlök. Låt puttra några minuter. Lägg i fisken och låt puttra igen tills fisken är genomkokt (5 - 10 minuter), tillsätt lite vatten om såsen är för tjock. Tillsätt oliver. Smaka av innan du tillsätter salt - kom ihåg att både buljong tärningen och oliverna är salta.
  3. Servera över kokt potatis, ris eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.