- Serverar: 2-3 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Mitt bästa fiskrecept, baserat på min svägerska Susanne's recept, även jättegod sås till burk tonfisk i bitar...
Instruktioner
- Tina fisken, om djup fryst.
- Smält smöret i en kastrull, skär purjon i slantar och fräs mjuk och glansig.
Häll på grädden och sambal oelek.
Smula ner buljongtärningen.
Tillsätt dragon och pressad vitlök.
Låt puttra några minuter.
Lägg i fisken och låt puttra igen tills fisken är genomkokt (5 - 10 minuter), tillsätt lite vatten om såsen är för tjock.
Tillsätt oliver.
Smaka av innan du tillsätter salt - kom ihåg att både buljong tärningen och oliverna är salta.
- Servera över kokt potatis, ris eller pasta.
Publicerat den
15 mars 2012
Liknande recept
Skriv kommentar