Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i örtsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag älskar fisk och detta är ett recept som du snabbt kan göra om du har lite tid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda fisken med salt och peppar och rulla ihop filéerna.
  2. Koka upp laga lätt, vatten och fond. Red av med maizena, lägg i fiskfiléerna.
  3. Koka på svag värme i 5 minuter, strö över örter och paprika. Smaka av med pressad citron.
  4. Servera med kokt potatis och ärter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.