Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk i saffran- och kokossås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett lättlagat och gott recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset ,bulgurn,quinoan.
  2. Dela fisken i 4 portionsbitar, salta och peppra.
  3. Vispa ihop yoghurt,vetemjöl,buljongtärning,saffran och sambal oelek i en låg, vid gryta. Koka upp och lägg ner fisken i grytan. Låt sjuda under lock på svag värme i 6-7 minuter.
  4. Servera med ris och t ex paprika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.