Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med crème fraichetäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

För att göra den lämpligare för diabetiker har jag valt creme fraiche med 15% fetthalt. likaså ost med låg fethalt. Anrättningen tar cirka 2 timmar i och med att fiskblocket måste tina en timme innan man sätter igång med själva tillagningen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt fiskpaketet tina en timme. Lägg blocket i en smord ugnssäker form. Strö på salt och peppar.
  2. Strimla purjolöken och strö den över fisken. Skiva tomaterna och lägg skivorna på fiskblocket. Riv osten.
  3. Vispa ihop crème fraiche och riven ost och fördela blandningen över fisken.
  4. Sätt in formen i ugnen i 225 graders värme Grädda cirka 30 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Okänd 14 mars 2010

    Jag har även använt pangasiusfilé och det var verkligen en höjdare mvh Codliver

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.