Den utsökta fisken får en knaprig parmesan- och citrustopping och ugnsbakas med läckert resultat.
252 kcal/portion
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader. Kontrollera om det finns ben i fiskfiléerna och dra i så fall ut dem med en tång eller med fingrarna. Smörj en grund ugnsfast form med olja. Lägg i fiskfiléerna och krydda dem med svartpeppar.
- Blanda ströbröd, salladslök, persilja, citronskal, riven parmesan, vitlök och olivolja i en skål tills väl blandat.
- Fördela ströbrödsblandningen på fiskbitarna. Tryck till lätt på varje bit så att toppingen ligger i ett jämnt lager.
- Sätt in formen mitt i ugnen och baka 20 minuter eller tills fisken är genomstekt och täcket är knaprigt.
- Servera fisken med en grönsallad.
Publicerat den
9 oktober 2009
Liknande recept
Skriv kommentar