Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med kokos

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det här är en lättlagad och god fiskrätt. Kan kännas lite exotisk och spännande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka scharlottenlöken. Blanda ner stenbitsrommen och lök med crème fraiche Pressa i lite av lime. Salta och peppra
  2. Salta och citronpeppra fisken. Vänd fiskfiléerna i kokos. Stek i stekpanna med rikligt med smör.
  3. Servera direkt med kokt/pressad potatis och en klick av den goda röran, toppa med en limeklyfta.
  4. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.