Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med lins- och paprikafräs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Belugalinser ser lite grand ut som rysk kaviar. De behöver inte blötläggas och är snabbkokta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj linserna och sjud dem 15 minuter i saltat vatten. Lägg fisken med salt och pepparkorn i vatten så att det precis täcker, koka ca 4 minuter.
  2. Kärna ur och strimla paprikan. Strimla salladslöken. Skala och hacka vitlöken. Stek paprika, salladslök och vitlök lätt i olja. Tillsätt linser, salt och peppar. Skölj salladen och blanda ner den i linserna.
  3. Sås: Stöt basilikabladen i mortel eller hacka dem. Rör ner i crème fraichen och salta.
  4. Krydda ev. fisken med extra salt och peppar. Servera med linsblandningen och basilikasåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.