- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Belugalinser ser lite grand ut som rysk kaviar. De behöver inte blötläggas och är snabbkokta.
Instruktioner
- Skölj linserna och sjud dem 15 minuter i saltat vatten. Lägg fisken med salt och pepparkorn i vatten så att det precis täcker, koka ca 4 minuter.
- Kärna ur och strimla paprikan. Strimla salladslöken. Skala och hacka vitlöken. Stek paprika, salladslök och vitlök lätt i olja. Tillsätt linser, salt och peppar. Skölj salladen och blanda ner den i linserna.
- Sås:
Stöt basilikabladen i mortel eller hacka dem. Rör ner i crème fraichen och salta.
- Krydda ev. fisken med extra salt och peppar. Servera med linsblandningen och basilikasåsen.
Publicerat den
29 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar