Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med romsås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Tycker om fisk alltid lika gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisken i en ungsform. Pensla med smält smör. Salta och peppra. Tillaga i 200 graders ugnsvärme i 15- 20 minuter.
  2. Vispa buljong, crème fraiche och maizena i en kastrull. Koka upp. Rör ner rom och dill. Smaka av med salt, peppar och citron. Servera med kokt potatis och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.