Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med sötpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Peixi frito com batata doce. Fisk rätt från södra Afrika

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser utom fisken och korianderbladen i en gryta och låt koka i ca 15 min eller tills potatisen är mjuk. Rör om då och då. Bryn fiskfiléerna mycket lätt i olja, flytta över den till grytan och koka på svag värme i ytterligare 5-10 min tills fisken är kokt. Strö över koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.