Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk och skaldjursspett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott alternativ istället för vanliga grilspett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden genom att hacka och blanda direkt i den bunke som spetten skall marineras i.
  2. Skär fisken i lika stora bitar som pilgrimsmusslan. Lägg ner skaldjuren och fisken.
  3. Under tiden lägger du spetten i blöt, så dom inte börjar brinna på glöden.
  4. Efter att spetten har marinerats, trä på skaldjuren och fisken om vart annat.
  5. Lägg ner dom i bunken igen tills det är dags att grilla/ eller steka.
  6. Grilla ca: 5-6 minuter runt om eller tills dom är färdiggrillade.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.