Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk under citron- och mandeltäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

God fisk

Ingredienser

Instruktioner

Lägg fisken i en smord ugnsfast form. Häll på matlagningsvinet och smula över buljongen. Stek i 15 minuter i 225 grader. Blanda citron, mandel, parmesan och persilja och strö det på fisken. Stek i ytterligare 5 minuter. Potatismos: Skala och koka potatisen tills den är mjuk. Fräs spenat och vitlök i hälften av smöret i en stekpanna. Tillsätt spenat, vitlök, resten av smöret, mjölk, salt och peppar till potatisen. Kör med en elvisp till ett lagom fast mos. Koka morötterna i lättsaltat vatten i 2-3 minuter. Häll av vattnet och blanda ner oliverna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ameliebarksjo 15 mars 2009

    ÅHH så gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.