Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar med kräftsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktig festlig vardagsrätt! Vill du ha mer hetta i salsan kan du tillsätta finhackad röd chili.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fiskfiléerna i 2-3 cm breda bitar. Lägg dem i en mixer och tillsätt salt, peppar, potatismjöl och grädde. Mixa på medelhastighet ca 60 sekunder eller tills blandningen blivit smetig. Låt det stå och svälla lite.
  2. Häll av lagen från kräftstjärtarna. Skär gurka och avokado i små bitar. Häll över limesaft. Skär tomaterna i bitar och blanda alltsammans.
  3. Värm smör i en stekpanna på medelvärme. Klicka i fisksmeten med en stor sked och platta till lite lätt till biffar. Stek några åt gången, 2-3 minuter per sida.
  4. Servera biffarna med salsan, kokt ris och sweet chilisås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.