En riktig festlig vardagsrätt! Vill du ha mer hetta i salsan kan du tillsätta finhackad röd chili.
Instruktioner
- Skär fiskfiléerna i 2-3 cm breda bitar. Lägg dem i en mixer och tillsätt salt, peppar, potatismjöl och grädde. Mixa på medelhastighet ca 60 sekunder eller tills blandningen blivit smetig. Låt det stå och svälla lite.
- Häll av lagen från kräftstjärtarna. Skär gurka och avokado i små bitar. Häll över limesaft. Skär tomaterna i bitar och blanda alltsammans.
- Värm smör i en stekpanna på medelvärme. Klicka i fisksmeten med en stor sked och platta till lite lätt till biffar. Stek några åt gången, 2-3 minuter per sida.
- Servera biffarna med salsan, kokt ris och sweet chilisås.
Publicerat den
21 februari 2014
Liknande recept
Skriv kommentar