Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar med pepparrotssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lovely

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i småbitar och finhacka den i matberedare tillsammans med salt och peppar.
  2. Ta upp färsen och lägg i en skål. Blanda i hackad salladslök, dill, persilja, limeskal och parmesanost. Rör ihop till fin smet. Blanda i potatismjöl och ägg. (Om man vill ha fastare biffar kan man blanda i lite skorpmjöl)
  3. Låt stå ett tag medan du gör såsen: Blanda alla ingredienser och ställ i kylskåpet.
  4. Härefter gör du biffar i valfri storlek som stekes på medelvärme i smöret tills de får fin färg och är genomstekta.
  5. Servera med sås och klyftpotatis...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.