Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbiffar med spenatkräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här samsas nyttigheter och goda smaker i en och samma rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fiskbiffar: Kör hastigt fiskfilé, smör, potatismjöl, grädde, ägg, salladslök, riven muskot, cayennepeppar, salt och vitpeppar i en mixer eller matberedare. Smeten behöver inte bli helt slätt. Värm smör i en stekpanna och klicka ut smeten till biffar. Stek några minuter på var sida.
  2. Spenatkräm: Skala vitlöken. Mixa med spenat, gräslök, persilja, senap och cayennepeppar i en mixer eller med mixerstav. Rör sist i créme fraiche, citronzest, salt och peppar.
  3. Servera fiskbiffarna med kokt potatis eller ris, rårivna morötter och en klick spenatkräm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.