Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskbullar med fransk musseltäcke

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Fiskbullar är bra vardagsmat men kan också bli snabblagad festmat, gratinera på franskt vis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugn på 225 grader Tina frysta fiskbullar eller konserverade rinna av och lägg dem i en ungssäker form. Låt musslorna rinna av. Skala och finhacka löken och pressa vitlök.
  2. Fräs löken mjuk i margarinet i en stekpanna på svag värme. Lägg i musslor och persilja och blanda om. Bred ut musselfräset över fiskbullarna. Strö över ströbröd och ost. Gratinera 8-10 minuter i ungnens övre del tills fiskbullarna blivit varma och ytan har fått fin färg.
  3. Tips: Servera gratängen med kokt potatis och en sallad, gärna tomatsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.