Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé med kronärtskocka, bönor och citron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I stället för att pressa citron över fisken har jag skurit ner hela citronen i bönblandningen. Det ger en härlig syra och blir väldigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smörj en ugnsäker form med ½ msk olivolja. Lägg fisken tinad i formen.
  3. Skär bort skalet på citronen och skär citronköttet i små bitar. Dela kronärtskocksbottnarna i 6 tårtbitar. Värm citronkött, kronärtskocka och avrunna bönor i olivolja i en kastrull. Krydda med salt och peppar.
  4. Häll grönsaksblandningen över fisken och sätt in formen mitt i ugnen ca 10 minuter. Strö över hackad persilja och servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.