Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskfilé med majssalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färs, grillad majs ger sötma till den läckra salsan med rödlök och jalapeno. Med salsan blir fiskrätten en festmåltid.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp grillen till medelvärme. Gnid in majskolvarna med 2 tsk olja. Lägg på grillen och grilla dem tio-tolv minuter, vänd dem då och då.
  2. Skär av majskornen från kolvarna. Blanda med rödlök, jalapeno, persilja, citronsaft och 1 krm salt i en medelstor skål. Ställ åt sidan.
  3. Hetta upp resten av oljan i en teflonstekpanna på medelvärme. Salta fiskfiléerna och lägg dem i stekpannan. Stek fyra-sex minuter på varje sida tills gyllene och genomstekta.
  4. Fördela fisken på fyra tallrikar och fördela majssalsan över. Servera gärna med ris eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.