Färs, grillad majs ger sötma till den läckra salsan med rödlök och jalapeno. Med salsan blir fiskrätten en festmåltid.
Instruktioner
- Hetta upp grillen till medelvärme. Gnid in majskolvarna med 2 tsk olja. Lägg på grillen och grilla dem tio-tolv minuter, vänd dem då och då.
- Skär av majskornen från kolvarna. Blanda med rödlök, jalapeno, persilja, citronsaft och 1 krm salt i en medelstor skål. Ställ åt sidan.
- Hetta upp resten av oljan i en teflonstekpanna på medelvärme. Salta fiskfiléerna och lägg dem i stekpannan. Stek fyra-sex minuter på varje sida tills gyllene och genomstekta.
- Fördela fisken på fyra tallrikar och fördela majssalsan över. Servera gärna med ris eller potatis.
Publicerat den
29 september 2011
Liknande recept
Skriv kommentar