Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med ägg och räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

god fisk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º
  2. Koka fisken lite i en kastrull med smöret och krydda det med citronpeppar. Koka såsen och blanda i de hackade äggen. Lägg den färdiga mosen i en eldfastform, ej i mitten utan där läggs fisken.
  3. På fisken läggs räkorna och sedan hälls såsen på, häll lite dill ovanpå. In i ugnen i ca 20 min.
  4. Servera gärna lite skivad gurka till

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.