Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med potatis och ostcreme

 
  • Serverar: 3 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Behändigt med allt i samma form. Smaskigt dessutom!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsform. Skala potatisen och tärna den. Koka den i 10 min. Slå av vattnet. Lägg sedan potatisen i botten på formen. Lägg de tinade fiskfiléerna över och salta. Krydda även med örtpeppar.
  2. Blanda färskosten och matlagningsgrädden ordentligt och häll/klicka den över potatisen och fisken. Strö den rivna osten överst.
  3. Gratinera i 200 grader i 30 min.
  4. Serveras med gröna ärtor och rivna morötter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.