Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgratäng med tomat och purjo

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Mycket god både till vardags och fest.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förkoka fisken. Skär upp tomater i skivor och purjolöken likaså. Blanda grädde, crème fraiche, riven ost, salt och peppar.
  2. När fisken är klar, lägg den i en eldfast form, lägg över tomaterna och purjolöken. Häll över gräddblandningen, ställ in i ugnen i 175 grader i 20-30 min.
  3. Serveras med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.