- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Mamma Berith födelsedagsmiddag.
Instruktioner
- 1.Skala och tärna rotfrukterna. Skala och hacka lök och vitlök. Fräs mjukt i olja i en panna. Skala räkorna.
- 2. Rör ihop yoghurt och den hackade dillen, smaka av med salt och peppar.
- 3. Koka ihop krossade tomater, vatten, vermouth och fiskfond. Smaka av med peppar och eventuellt lite salt, och en nypa socker men tänk på att du redan fått rejält med sälta från fonden.
- 4. När grytan har bra smak, dela fiskfiléerna i 3 cm kuber och sjud försiktigt tillsammans med räkorna i grytan tills den är klar ca 5 min. Vänd ner rotfruksfräset.
- 5. Servera grytan med en klick dillkräm, finstrimlad purjolök och ett gott bröd.
Publicerat den
7 april 2015
Liknande recept
Skriv kommentar