Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta à la Stockholm

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är en fiskgryta som jag och min mamma komponerade ihop ett år då vi sprang Tjejmilen i Stlhm, och sen dess är det en stående inslag i dessa helger. Den är supergod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela torsken i mindre bitar. Hacka alla grönsaker och fräs alla utom champinjonerna i en wok eller gryta. Tillsätt fisken och häll på lake, grädde och buljongtärning så att det blir en lagom "sås" (man får anpassa lite efter eget tycke). Låt koka tills fisken är klar och tillsätt då kräftstjärtarna och champinjonerna och krydda.
  2. Red med maizena om behov finns.
  3. Servera som det är till en sallad eller till potatis eller pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.