Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta à la Taco

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett recept som uppkom på måfå när jag ogenomtänkt hade tinat upp ett fiskblock.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken och dela i mindre bitar. Koka potatis och paprika mjukt med grädde, mjölk, fond och tacokrydda. Lägg i fisken och sjud några minuter tills den är klar. Smaka av med salt, peppar och dill.
  2. Gott med varmt bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.