Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskgryta med chili och dill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Till detta recept kan man använda vilken fisk och vilka skaldjur man vill. I receptet anges vad jag råkade ha hemma och testa med när jag komponerade receptet. Lilla dottern 1,5 år åt nästan lika mycket gryta som mamma...

Ingredienser

Instruktioner

Tina fisk och skaldjur om du använder frysta. Dela i bitar. Hacka lök och paprika och fräs i lite olja. Tillsätt tomater och grädde, samt chilisås, fiskbuljongtärning och dill efter smak. Koka upp och tillsätt fisk och crabsticks. Koka tills fisken är färdig. Smaka av under tiden. Tillsätt räkorna på slutet så att de blir varma men inte kokar. Servera med ris eller vad man tycker är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.