Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpanetter med touch av dill och citron

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Mammas underbara hemgjorda fiskpanetter, går även att byta ut citron mot lime, fortfarande lika gott :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Filéerna ska vara näst intill frysta.
  2. Blanda ströbröd, citronskal, dill, salt och peppar på ett fat.
  3. Blanda ägg och citronsaft i en skål.
  4. Torka filéerna med hushållspapper, de ska inte vara blöta.
  5. Doppa filéerna i äggblandningen och rulla dem i ströbrödsblandningen.
  6. Smält margarin i stekpannan. Stek filéerna på medellåg värme tills dem är klara.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.