Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpinnar med dip

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Alla, både stora och små, älskar fiskpinnar när de är perfekt gyllenstekta och serveras med en kryddig remouladsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda majonnäs, inlagd gurka, purjolök och kajennpeppar väl i en skål. Täck över med plastfolie och ställ åt sidan.
  2. Blanda ströbröd, citronskal, svartpeppar och salt i en djup tallrik. Blanda väl.
  3. Skär fiskfiléerna i 3 cm breda skivor. Vispa äggvitan lätt, Doppa fisken i äggvitan och låt eventuellt överflöd rinna av. Panera fisken i ströbrödsblandningen. Tryck till med fingrarna så att paneringen fastnar.
  4. Hetta upp oljan i en stekpanna tills den är riktigt het utan att ryka. Lägg i fisken och stek i 10 minuter. Vänd bitarna kontinuerligt. Lägg upp på ett fat och servera med remouladsåsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.