Alla, både stora och små, älskar fiskpinnar när de är perfekt gyllenstekta och serveras med en kryddig remouladsås.
Instruktioner
- Blanda majonnäs, inlagd gurka, purjolök och kajennpeppar väl i en skål. Täck över med plastfolie och ställ åt sidan.
- Blanda ströbröd, citronskal, svartpeppar och salt i en djup tallrik. Blanda väl.
- Skär fiskfiléerna i 3 cm breda skivor. Vispa äggvitan lätt, Doppa fisken i äggvitan och låt eventuellt överflöd rinna av. Panera fisken i ströbrödsblandningen. Tryck till med fingrarna så att paneringen fastnar.
- Hetta upp oljan i en stekpanna tills den är riktigt het utan att ryka. Lägg i fisken och stek i 10 minuter. Vänd bitarna kontinuerligt. Lägg upp på ett fat och servera med remouladsåsen.
Publicerat den
17 januari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar