Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiskpudding utan ris

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En väldigt enkel men underbart god fiskpudding. Ett budgetrecept dessutom!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och rör ned mjöl. Späd i omgångar med mjölken till en tjock sås, rör ned grädden. Tillsätt kryddor. Under tiden såsen tjocknar mixa fisken och crabsticks/räkor i matberedare eller med stavmixer. Blanda fiskfärsen och såsen. Tillsätt äggen. Blanda noga och häll smeten i en smord, ugnsfast form. Tillaga i mitten av ugnen på 175-200 grader ca 1 timma.
  2. Servera med ris/kokt potatis och/eller enbart kokta grönsaker samt en varm sås på hälften smält smör och hälften fiskbuljong.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bappi 18 januari 2009

    Hade inga räkor hemma och följde inte riktigt receptet slaviskt, men vad gott!!!!! Detta kommer jag att göra ofta, var så säker på det :-)

  • farmoringer 23 februari 2011

    Tack för ett gott recept. Min enda anmärkning är att jag fick inte nån tjock sås av den mängden du skrivit. Men jag hade ljus Maizena hemma så det löste sig på det sättet.. Kommer absolut att göras fler gånger.../ Inger

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.