Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisksoppa med rotfrukter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God blandning av curry och rotsaker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka lök och vitlök, fräs i smör. Skär grönsakerna i cm-kuber. Skålla tomaterna, skala och hacka.
  2. Tillsätt allt i buljong tillsammans med öl. Koka till grönsakerna är nästan klara. Krydda, tillsätt kokosmjölk och fisk, låt dra i ca 3 min till fisken är genomvarm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.