Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Flädergratinerade jordgubbar

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Syrligt möter sött i denna snabblagade dessert.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Rensa jordgubbarna och lägg dem på ett ugnssäkert fat. Vispa äggulor och florsocker. Vispa grädden och blanda ner äggsmet och flädersaft. Bred ut smeten över bären. Gratinera i övre delen av ugnen tills den får färg, 8-10 min. Servera med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.