Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé á la thai

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En ganska snabblagad rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa filén och skär den i ca 2 cm tjocka skivor, krydda köttet med salt och peppar.
  2. Ansa och skär grönsakerna i mindre bitar. Stek i lite olja tills de börjar få färg. Tillsätt limeblad, röd currypasta, kokosmjölk och kalvbuljong. Låt allt koka ca 5 minuter, smaka av med blandningen av salt och peppar.
  3. Stek filébitarna gyllenbruna, ca 2-3 minuter på var sida. Servera med de kokosdoftande thaigrönsakerna och kokt jasminris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.