Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé i portvin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 5 minuter
Skriv ut

Supergod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i tunna skivor men inte helt igenom. Lägg dem i en ugnsform, pensla med olja och tillaga i ugn 225 grader i ca 45 min.
  2. Skiva fläskfilé och svamp, stek först filén i margarinet och sedan svampen. Krydda med salt och peppar. Lägg över det i en gryta. Häll på vin, grädde och mjölk, låt det puttra ca 20 min.
  3. Smaka av med salt och peppar. Servera med potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.