Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med ädelostsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En väldigt omtyckt rätt både till vardag och fest. Snabb att laga och blir god.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa, peppra och bryn filén. Salta. Lägg filén i en eldfast form och stek i ugnen i 200 grader ca 5 min. Smält osten i vatten och blanda i creme fraiche. Ta ut filén och skiva den i 2 cm tjocka skivor. Lägg tillbaka köttet i formen och häll över såsen. Gratinera i ugnen 10-15 min. Servera med klyftpotatis och sallad. OBS! Man kan skiva och steka på plattan och sedan gratinera om man vill göra det.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • em_elie 18 maj 2009

    Jättegott, högsta påäng

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.