Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med curry och banan

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Fredagsmys.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa fläskfilén och skär den i bitar. Bryn köttet hastigt i smör och lägg över det i en ugnssäker form. Skiva champinjonerna och fräs dem i smör tills all vätska har ångat bort. Häll svampen över köttet. Skiva bananerna och lägg dem i formen. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda grädden med curry, mango chutney, lime, salt och peppar. Häll grädden över allt i formen och gratinera i 15-20 minuter. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.