Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med curry och purjolök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

Mycket, mycket gott och snabblagat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i strimlor eller 1 cm tjocka skivor. Skär purjolöken i ringar. Bryn filén och purjon tillsammas med curry i smör. Salta och peppra. Lägg detta i en ugnsform.
  2. Blanda ihop: Créme fraiche, curry, chilisås, grönsaksbuljongtärningen (smulad), soya och pressade vitlöksklyftor. Häll blandningen över köttet och purjolöken. Riv ost över.
  3. Gratinera 20-30 min i 200 g i mitten av ugnen eller ett steg under.
  4. Servera med sallad och ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • grill 20 augusti 2009

    Åt denna rätt i helgen. Min familj sa att denna rätt kan du göra många gånger till...Full pott från oss...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.