Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med gorgonzola och oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bra bjudrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 C.
  2. Skär bort hinnor och senor från filén. Krydda med salt och peppar. Bryn filén runtom i matfettet. Skär upp i 1 1/2 cm tjocka skivor och lägg i ugnfast form.
  3. Skär gorgonzolan i bitar. Koka upp den och oliverna i matlagningsgrädden. Låt puttra tills gorgonzolan smält.
  4. Häll såsen över filén. Strö över cocktailtomaterna och ställ in i ugn ca 15 min. tills det är varmt och ytan fått lite färg.
  5. Servera med tagliatelle och en grönsallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.