Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med potatis- och morotsraggmunk med pepparkeso och sallad

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

335 kcal Mängd: Kolhydrat 24 g | Protein 46 g | Fett 5,4 g | Fiber 4,6 g Energiprocent: Kolhydrat 28 E% | Protein 54 E% | Fett 15 E% | Fiber 3 E%

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatisen och moroten och riv ner dom i en bunke. Hacka löken och blanda med morötterna och potatisen. Blanda i en äggvita samt lite salt och peppar i smeten. Skär upp fläskfilen och banka till dem så de blir lite tunnare. Stek på fläskfilen till den är klar, salta och peppra lite. Forma raggmunkssmeten till 2 st raggmunkar och stek dem. Blanda minikeso med grovmalen svartpeppar. Skär ner alla grönsaker till salladen,skölj romansallads bladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.