Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med sherry och ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den goda marinaden kokas upp och reds av till sås. Servera fläskfilén med jasminris och t.ex. gurka och rädisor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa filén fri från hinnor. Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg i filén och låt marinera minst 3 tim.
  2. Ta upp köttet och spara marinaden till såsen. Grilla filén runtom på grillen tills den är färdig, ca 20 min.
  3. Sås: Koka upp marinaden med vatten. Rör ut lite majsstärkelse i vatten och vispa ner det i såsen. Koka upp och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.