Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé med tomater.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lättsam och god gratäng!

Ingredienser

Instruktioner

Skiva tomaterna och stek dem lätt. Lägg dem i botten på en eldfast form. Ansa och skiva filén. Bryn den och krydda med salt och peppar. Lägg köttet ovanpå tomatskivorna. Tärna skinkan och fördela den över köttet. Blanda ihop champinjonstuvningen, crème fraichen, grädden och champinjonerna och häll över. Strö till sist över riven ost och paprikapulver. Gratinera i 225 grader i 15-20 min. Servera ris och sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.