Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilé och ädelostgratäng a la viktväktarna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En riktig höjdare! Denna kan man bjuda den mest kräsnaste på. 6,5 poäng glöm ej att läggatill 2 eller 4 poäng på potatisen. 1 potatis = 2 p 2 och fler är 4 p

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skär fläskfilén i bitar. Stek dessa i fettsnål panna, krydda.
  2. Lägg det stekta köttet i botten på en ungssäker form.
  3. Lägg i strimlad purjolök.
  4. Häll över såsen och gratinera det hela i ugn, ca 20 min el tills det fått lite färg.
  5. Servera m sallad och klyftpotatis. Kom ihåg lägga till för potatisen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gunrenee 12 september 2011

    Gud så gott det låter. Denna ska jag göra som fredagsmys middag:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.