Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilée gratäng med vitlöksost

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är bara så gott ,mitt faroritrecept

Ingredienser

Instruktioner

Skiva och bryn champinjonerna i lite smör. Salta och peppra lite. Skiva Filèerna i skivor ,bryn i ett par min på var sida.Salta och peppra. Lägg svampen i en gratängform. ta köttet och lägg det ovanpå. Lägg osten grädden, vitlöken ,vetemjölet i en mixer,Mixra ihop till en slät sås. Häll såsen i gratängformen: In i ugnen i 220 grader i ca 20 min. Servera klyftpotatis och en god sallas

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.