Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En jättegod fläskfilégryta som min mamma har lärt mig. Underbar

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. skär upp fläskfilén och stek den på stekpannan. Ha på lite grillkrydda. När de börjar bli klara lägg i löken och champinjonerna och stek tills de får lite färg.
  3. Blanda vispgrädden, kaffegrädden, chillisåsen och mjölken i en bunke.
  4. Lägg i köttet i en ungsäker form, sedan löken och champinjonerna och häll sedan över blandningen. Ha på lite river ost över och in i ugnen i ca 20 min.
  5. Kan serveras med både potatis och ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.