Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégratäng med créme fraiche

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Inte provat själv

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i ca 2½ cm tjocka skivor platta ut dom . Stek filéerna i smör i stekpannan köttet behöver ej vara helt genomstekt. Krydda. Lägg filerna på ett fat och låt svalna något. Dela oliverna.
  2. Sås: Rör ihop cremé fraiche -senap, kryddor vitlök ost och gräslök. Det blir en tjock blandning som tunnar sig i ugn. Lägg filerna: (utan köttsaft) I låg lättsmord ugnssäker form strö över ost och lite paprikapulver.
  3. Gratinera i ugn 225 i 15 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.