Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta á la Nettan (mager)

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och smidig fläskfilégryta som inte har hamnat i grädd- och créme fraicheträsket.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa och skiva filén. Salta och peppra. Hacka och bryn löken tillsammans med vitlöken. Lägg över löken i en gryta. Bryn fläskfilén och lägg efter hand i grytan. Tillsätt vatten så det knappt täcker köttet. Tillsätt buljongen och balsamico. Låt det småkoka ca 15 minuter. Gör en redning av mjölet. Rör ner grädde och créme fraiche. Koka ca 5 minuter för att mjölsmaken ska försvinna. Tillsätt champinjonerna. Smaka av med citronsaft och krydda mer om det behövs. Strö klippt persilja över.
  2. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.