Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta med grönpepparsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Såsen gör susen i den här lättlagade grytan

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i skivor. Skalaoch skiva löken. Bryn kött och lök i smör i en stekpanna till fin färg. Salta och peppra och lägg över det i en traktörpanna. Skölj ur stekpannan mellan stekningarna och ta vara på skyn.
  2. Sås: Stöt grönpepparn i en mortel och blanda alla ingredienserna i en kastrull. Sjud 5 min utan lock.
  3. Lägg fläskfileskivorna i såsen och låt dem sjuda 5 min
  4. Servera med klyftpotatis, vinbärsgelé och kokta grönsaker

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.