Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta med rosépeppar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smaken av rosépeppar piffar upp.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i strimlor. Skala och hacka löken. Skär skinkan i tärningar. Bryn köttet i margarin i en stekpanna. Låt löken och skinka fräsa med. Salta och strö över söndersmulad rosèpappar och mjöl. Rör ut tomatpurén i buljongen och häll det i pannan. Låt sjuda under lock ca 5 min. Rör i grädde eller Cremè Fraiche och smaka av. Servera med kokt ris och en tomatsallad eller blanda sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.