Servera till denna härligt currydoftande grytan ananas i bitar och en yoghurtsås med hyvlad gurka.
Instruktioner
- Tärna köttet. Stek i omgångar i en panna med höga kanter.
Salta och peppra och strö på curry. Blanda väl. Fräs några minuter under omrörning. Ta upp med en hålslev och håll köttet varmt.
- Lägg ner grönsakerna i samma panna och fräs dem mjuka under omrörning. Salta och peppra. Lägg tillbaka köttet och blanda väl.
- Såsen: Blanda alla ingredienserna i en kastrull och koka upp. Smaka av med salt, peppar och curry. Blanda sedan såsen väl med kött och grönsaker.
- Servera grytan med ris, en sås av matyoghurt med hyvlad gurka och ananas i bitar.
- Grytan kan lagas i god tid och värmas vid serveringsdags.
Publicerat den
22 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar