Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilégryta med vitlök

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En favorit hos hela familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i lagom stora bitar. Salta och peppra. Bryn köttet snabbt och lägg över i en gryta.
  2. Skiva svampen och klyfta löken. Bryn svamp och lök. Lägg över i grytan med köttet. Smula i köttbuljongtärningarna, pressa i vitlöksklyftorna och slå över grädden. Lägg på locket och sänk värmen. Låt småputtra i ca 30 minuter. Servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.