Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskfilépasta för den kräsne

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En fläskfilépasta för den kräsne individen som inte trivs med en massa varma grönsaker. Ändå en smakrik pasta som går att anpassa mycket efter eget tycke. Passar utmärkt till de kräsna barnen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla fläskfilén i lagom stora bitar. Hacka löken och vitlöken till små bitar. Bryn sedan rödlöken och vitlöken tillsammans.
  2. Stek sedan fläskfilén tillsammans med löken tills den får en fin färg. Samtidigt kan du sätta igång med att koka pastan.
  3. Sänk spisen till låg värme.
  4. I med matlagningsgrädden och kalvfonden. Smaka av för att få den bästa smaken för dig. Krydda med svartpeppar, salt, paprikakrydda och citronpeppar. Låt puttra lätt i någon minut. PUTTRA, INTE KOKA!
  5. För att få lite mustighet i såsen så rekommenderas redning för mörk sås. Hur mycket som behövs får ni prova er fram på, men det behövs en hel del.
  6. Sedan är det bara invänta pastans färdigkokning and you are ready to go!
  7. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.